Állatorvos Mátészalka aktuális információk

Aktualitásaink

FIGYELEM!

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy az enyhe telek miatt már február közepétől elkezdődik a kullancs okozta Babesia időszaka. Május végéig több száz beteg állatot látunk el rendelőnkben minden évben, majd szeptemberben jön a "második hullám"! Hihetetlenül fontos lenne ezekben az időszakokban (de lehetőleg egész évben) valamilyen komoly minőségű kullancs elleni védelemben részesíteni kedvenceinket. Állatgyógyszertárunk 10 év szakmai tapasztalatával és referenciáival ajánl kiváló termékeket a betegség megelőzése érdekében. Ha mégis azt tapasztalja, hogy kutyája levert, bágyadt, étvágytalan, esetleg vörösbarnás színű a vizelete, 12-24 órán belül forduljon állatorvoshoz, mielőtt a sok esetben visszafordíthatatlan vesekárosodás bekövetkezne!

A 2022. 03. 12-15 közötti hosszú hétvégén szombaton és hétfőn 9-12 óra között tart nyitva üzletünk-, valamint rendelőnk is, vasárnap és kedden zárva vagyunk!

 

AKTUÁLIS JÁRVÁNYÜGYI TÁJÉKOZTATÓ!

Tisztelt Ügyfeleink!

Állatgyógyszertárunk és állateledel üzletünk hétköznap továbbra is 9-18, szombaton 9-12 óra között tart nyitva! (Részletek, térkép, telefonos elérhetőség a "kapcsolat" fülre kattintva megtekinthető!)

AZ ÁLLATORVOSI RENDELŐBEN  HÉTKÖZNAPONKÉNT 9-11 ILLETVE 16-18 ÓRA KÖZÖTT VÁRJUK ÜGYFELEINKET! SZOMBATON 9-11 ÓRA KÖZÖTT ELSŐSORBAN ÜGYELETI JELLEGGEL ÁLLUNK ÜGYFELEINK RENDELKEZÉSÉRE! IDŐPONT EGYEZTETÉSE CSAK ALTATÁSSAL JÁRÓ BEAVATKOZÁSNÁL, VAGY RÖNTGENFELVÉTEL KÉSZÍTÉSE ESETÉN SZÜKSÉGES.(0644/310-110)

Hansúlyozottan kérjük, hogy a rendelőnkbe érkezők továbbra is viseljenek szájmaszkot, mivel mindannyian több tucat emberrel kerülünk naponta kapcsolatba viszonylag kis légterű helyiségekben.

Kérjük a várótermi zsúfoltság elkerülése érdekében egy állattal lehetőleg egy EGÉSZSÉGES kísérő jöjjön!

 

Megértésüket megköszönve kérjük, vigyázzunk egymás egészségére!