Aktualitásaink

FIGYELEM!

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy az enyhe tél miatt várhatóan idén is már február közepétől elkezdődik a kullancs okozta Babesia időszaka. Május végéig több száz megbetegedés várható rendelőnkben is a tavalyi évhez hasonlóan!Hihetetlenül fontos lenne februártól májusig (de lehetőleg egész évben) valamilyen komoly minőségű kullancs elleni védelemben részesíteni kedvenceinket. Állatgyógyszertárunk 10 év szakmai tapasztalatával és referenciáival ajánl kiváló termékeket a betegség megelőzése érdekében. Ha mégis azt tapasztalja, hogy kutyája levert, bágyadt, étvágytalan, esetleg vörösbarnás színű a vizelete, 12-24 órán belül forduljon állatorvoshoz, mielőtt a sok esetben visszafordíthatatlan vesekárosodás bekövetkezne!

 

AKTUÁLIS JÁRVÁNYÜGYI TÁJÉKOZTATÓ!

Tisztelt Ügyfeleink!

Állatgyógyszertárunk és állateledel üzletünk hétköznap továbbra is 9-18, szombaton 9-12 óra között tart nyitva! (Részletek, térkép, telefonos elérhetőség a "kapcsolat" fülre kattintva megtekinthető!)

AZ ÁLLATORVOSI RENDELŐBEN  HÉTKÖZNAPONKÉNT 9-11 ILLETVE 16-18 ÓRA KÖZÖTT VÁRJUK ÜGYFELEINKET! SZOMBATON 9-11 ÓRA KÖZÖTT ELSŐSORBAN ÜGYELETI JELLEGGEL ÁLLUNK ÜGYFELEINK RENDELKEZÉSÉRE! IDŐPONT EGYEZTETÉSE CSAK ALTATÁSSAL JÁRÓ BEAVATKOZÁSNÁL, VAGY RÖNTGENFELVÉTEL KÉSZÍTÉSE ESETÉN SZÜKSÉGES.

Kérjük a várótermi zsúfoltság elkerülése érdekében egy állattal lehetőleg egy EGÉSZSÉGES kísérő jöjjön!

Hansúlyozottan kérjük, hogy az üzletünkbe és rendelőnkbe érkezők viseljenek szájmaszkot! Tünetmentesen is fertőzhet bárki, és mi mindannyian több tucat emberrel kerülünk naponta kapcsolatba azért, hogy ne álljon le a beteg kisállatok orvosi-, gyógyszeres-, valamint állateledel ellátása.

Megértésüket megköszönve kérjük, vigyázzunk egymás egészségére!